Verlenging van onze certificaten

Hamann International Logistics is trots te kunnen meedelen dat we succesvol 3 audits ondergaan hebben en dat hiermee volgende certificaten verlengd zijn:

Het Charter Duurzaam Ondernemen beloont voor het 3de jaar op rij het harde werk van Hamann International Logistics om rekening te houden met de invloed die we hebben op de kwaliteit van de leefomgeving, het klimaat, energiegebruik, etc.

Met de 5de verlenging van het Bio Certificaat toont Hamann International Logistics de nodige ervaring te bezitten voor het opslaan en vervoeren van goederen met het biolabel, oa het naleven van alle vereisten van traceerbaarheid en documentcontrole, voorraadbeheer, etc.

Het IFS Certificaat wordt voor de 4de keer verlengd en is een garantie voor onze klanten dat Hamann International Logistics in staat is goederen te vervoeren met hoge eisen qua voedselveiligheid, productintegriteit, food defense en food fraude.  Hiervoor is een uitgebreid HACCP handboek opgesteld, met bijhorend actieplan en controlemechanismes.