Word jij onze nieuwe Hamann-speler?

Getriggerd door (logistieke) uitdagingen? Op zoek naar een ‘work hard, play hard’ dynamische omgeving, waarbij mensen (klanten, collega’s, leveranciers) centraal staan? Wees welkom!

Hoe laten we onze klanten scoren? Door hun logistieke activiteiten optimaal te coördineren en te laten uitvoeren via betrouwbare partners. Door geëngageerd naar oplossingen te zoeken en te vertrouwen op onze opgebouwde know-how, creativiteit en performante systemen slagen we er zelfs in om soms het onmogelijke mogelijk te maken.

In de magazijnen zijn tientallen heftrucks druk in de weer. Aan onze laadkades is het een komen en gaan van internationale chauffeurs. Ons services en financieel team zorgen voor de nodige documenten, administratieve opvolging en cijfers zodat correcte rapportering kinderspel lijkt. Ook onze sales, IT-collega’s en andere collega’s spelen een actieve rol bij het huidig en toekomstig succes van ons bedrijf.

MENSENWERK DOET DE WERELD DRAAIEN

Lijkt Hamann International Logistics het centrum van de wereld waarbij alle mogelijke transportstromen feilloos gecombineerd, gecoördineerd en georganiseerd worden? Ja! Maar hoewel we de modernste technologische middelen gebruiken, dit is mensenwerk. Mensen maken het verschil. Help je mee om onze wereld te laten draaien? Welkom!

GEZOCHT: DENKERS, BEDENKERS EN DOENERS

Waar ben jij goed in? Steek je graag de handen uit de mouwen? Of ben je sterk in plannen en organiseren? Is jouw klantgerichtheid jouw troef?  Of eerder jouw analytische geest? Maak jij het verschil als -al dan niet- ervaren sales? Bij Hamann International Logistics zijn mensen met passie en goesting welkom, zowel starters als mensen met ervaring.

Ontwikkel je talent, bouw je carrière uit

Natuurlijk kom je bij ons werken omdat het hier tof is. Maar ook:

 • Je krijgt een salaris dat er mag zijn.
 • Je scherpt je kennis en vaardigheden aan door on-the-job training, opleiding & coaching.
 • Je krijgt kansen om zowel verticaal als horizontaal te evolueren, als je dit wenst. Waarom? Omdat we weten dat onze mensen de beste zijn.

Spontane
Sollicitatie?

Interesse in een job bij Hamann International Logistics, maar geen vacature gevonden die aansluit bij jouw interesses en ervaring?  Of ben je op zoek naar een vakantiejob of stageplaats? 

Aarzel niet en laat van je horen! We kijken uit naar jouw spontane kandidatuur & bespreken graag welke mogelijkheden we hebben om samen te werken.  Openstaande vacatures

  Application Software Engineer (m/v/x)
  Je analyseert samen, en onder leiding van onze ICT Software Development Manager, de behoeftes van de eindgebruikers naar business georiënteerde oplossingen.  Op basis van deze analyses worden specificaties opgesteld waaraan de te ontwerpen software of software-aanpassingen moeten voldoen.
  Lees meer 

  Commercial Support Medewerker (m/v/x)
  Als commerciële rechterhand van onze operationele collega’s ontvang je via mail (prijs)aanvragen van prospecten en klanten. Je berekent de kostprijs van deze transportaanvragen en stemt deze af met jouw operationele collega’s.
  Lees meer 

  ICT Business Analyst & Software Engineer (m/v/x)
  Je analyseert samen, en onder leiding van onze ICT Software Development Manager de behoeftes van eindgebruikers naar business georiënteerde oplossingen. Op basis hiervan worden specificaties opgesteld waaraan de te ontwerpen software of software-aanpassingen moeten voldoen.
  Lees meer 

  Customs Lead (senior douanedeclarant) (m/v/x)
  Als Customs Lead ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van douanedossiers met betrekking tot import, export, doorvoer, opslag en accijnzen. Je leidt het team van enthousiaste douanedeclaranten en coördineert onze douaneactiviteiten.
  Lees meer 

  Transportplanner Binnenlandse Distributie (m/v/x) (3 shiften – afwisselend vroege / late en dagploeg)
  Planningsactiviteiten: verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten, het efficiënt plannen en opvolgen van afhaal- en leveropdrachten, contacteren van onderaannemers, …
  Lees meer 

  Chauffeur CE (m/v/x)
  Als chauffeur sta je in voor het vervoer van goederen in België. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar bent als chauffeur flexibel ingesteld.
  Lees meer 

  Heftruckbestuurder (m/v/x) – vroege en late ploeg
  Binnen ons overslagmagazijn kom je terecht in een team dat instaat voor het verplaatsen, stapelen, ontstapelen, het laden en lossen van goederen met behulp van een heftruck.
  Lees meer 

  Forwarders (m/v/x)
  Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen.
  Lees meer 

  Forwarder Zuid-Europa (m/v/x)
  Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen.  Door jouw ervarding en inzicht slaag je erin vaak ingewikkelde logistieke processen vlot te laten verlopen.
  Lees mer 

  Forwarder Automotive (m/v/x)
  Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen.  Je plant deze in en je communiceert dit naar de klant.
  Lees meer 

  Magazijnmedewerker (vast nacht)  (m/v/x)
  Binnen ons overslagmagazijn kom je terecht in een team dat instaat voor het verplaatsen, stapelen, ontstapelen, het laden en lossen van goederen met behulp van een heftruck.
  Lees meer 

  HR Business Partner – Payroll Expert (m/v/x)
  Als Payroll Expert: je staat zelfstandig in voor een correct payrollbeheer en de uitvoering van de personeelsadministratie voor onze medewerkers (bedienden & arbeiders).

  Als HR Business Partner: als SPOC sta je in voor het informeren & opnemen van HR  gerelateerde vragen uit de business door een actieve aanwezigheid op de vloer (magazijnmedewerkers & chauffeurs).
  Lees meer 

  Medewerker Pallettenbeheer  (m/v/x)
  Als Medewerker Pallettenbeheer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en beheren van palletten-aantallen.
  Lees meer 

  Vragen? Wij hebben de antwoorden.

  Aarzel niet om contact op te nemen.

  Contact