Word jij onze nieuwe Hamann-speler?

Getriggerd door (logistieke) uitdagingen? Op zoek naar een ‘work hard, play hard’ dynamische omgeving, waarbij mensen (klanten, collega’s, leveranciers) centraal staan? Wees welkom!

Hoe laten we onze klanten scoren? Door hun logistieke activiteiten optimaal te coördineren en te laten uitvoeren via betrouwbare partners. Door geëngageerd naar oplossingen te zoeken en te vertrouwen op onze opgebouwde know-how, creativiteit en performante systemen slagen we er zelfs in om soms het onmogelijke mogelijk te maken.

In de magazijnen zijn tientallen heftrucks druk in de weer. Aan onze laadkades is het een komen en gaan van internationale chauffeurs. Ons services en financieel team zorgen voor de nodige documenten, administratieve opvolging en cijfers zodat correcte rapportering kinderspel lijkt. Ook onze sales, IT-collega’s en andere collega’s spelen een actieve rol bij het huidig en toekomstig succes van ons bedrijf.

MENSENWERK DOET DE WERELD DRAAIEN

Lijkt Hamann International Logistics het centrum van de wereld waarbij alle mogelijke transportstromen feilloos gecombineerd, gecoördineerd en georganiseerd worden? Ja! Maar hoewel we de modernste technologische middelen gebruiken, dit is mensenwerk. Mensen maken het verschil. Help je mee om onze wereld te laten draaien? Welkom!

GEZOCHT: DENKERS, BEDENKERS EN DOENERS

Waar ben jij goed in? Steek je graag de handen uit de mouwen? Of ben je sterk in plannen en organiseren? Is jouw klantgerichtheid jouw troef?  Of eerder jouw analytische geest? Maak jij het verschil als -al dan niet- ervaren sales? Bij Hamann International Logistics zijn mensen met passie en goesting welkom, zowel starters als mensen met ervaring.

Ontwikkel je talent, bouw je carrière uit

Natuurlijk kom je bij ons werken omdat het hier tof is. Maar ook:

 • Je krijgt een salaris dat er mag zijn.
 • Je scherpt je kennis en vaardigheden aan door on-the-job training, opleiding & coaching.
 • Je krijgt kansen om zowel verticaal als horizontaal te evolueren, als je dit wenst. Waarom? Omdat we weten dat onze mensen de beste zijn.

Spontane
Sollicitatie?

Interesse in een job bij Hamann International Logistics, maar geen vacature gevonden die aansluit bij jouw interesses en ervaring?  Of ben je op zoek naar een vakantiejob of stageplaats? 

Aarzel niet en laat van je horen! We kijken uit naar jouw spontane kandidatuur & bespreken graag welke mogelijkheden we hebben om samen te werken.  Openstaande vacatures

  Chauffeur CE (m/v/x)
  Als chauffeur sta je in voor het vervoer van goederen in België. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar bent als chauffeur flexibel ingesteld.
  Lees meer 

  Transportplanner Binnenlandse Distributie (m/v/x)
  3 shiften – afwisselend vroege / late- en dagploeg.
  Lees meer 

  Import Administrator (m/v/x)
  Behandelen van alle import-expeditie dossiers (inkomende, uitgaande en doorvoerzendingen) en bijkomende administratieve taken.
  Lees meer 

  Forwarder Automotive (m/v/x)
  Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen.  Je plant deze in en je communiceert dit naar de klant.
  Lees meer 

  Forwarder BeNeLux (m/v/x)
  Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen voor de BeNeLux. Je plant deze in en je communiceert dit naar de klant. Door jouw ervaring en inzicht slaag je erin vaak ingewikkelde logistieke processen vlot te laten verlopen.
  Lees meer 

  Commercial Support Medewerker (m/v/x)
  Als commerciële rechterhand van onze operationele collega’s ontvang je via mail (prijs)aanvragen van prospecten en klanten. Je berekent de kostprijs van deze transportaanvragen en stemt deze af met jouw operationele collega’s.
  Lees meer 

  Accountant (m/v/x)
  Als lid van het boekhoudteam heb je een veelzijdig en uitdagend takenpakket, waarbij je algemene boekhoudkundige taken combineert met de verantwoordelijkheid voor BTW-verrrichtingen, ondersteuning biedt bij de maandafsluiting, beheer van activa en afschrijvingen, …
  Lees meer 

  BI Software Engineer (m/v/x)
  Je analyseert samen met de ICT Software Development Manager de behoeftes van de eindgebruikers naar business intelligence oplossingen. Op basis van deze analyses worden specificaties opgesteld waaraan het te ontwerpen datamodel moet voldoen.
  Lees meer 

  Vragen? Wij hebben de antwoorden.

  Aarzel niet om contact op te nemen.

  Contact