BRENG JE LOOPBAAN IN BEWEGING

Getriggerd door (logistieke) uitdagingen? Op zoek naar een ‘work hard, play hard’ dynamische omgeving, waarbij mensen (klanten, collega’s, leveranciers) centraal staan? Wees welkom!

Hoe laten we onze klanten scoren? Door hun logistieke activiteiten optimaal te coördineren en te laten uitvoeren via betrouwbare partners. Door geëngageerd naar oplossingen te zoeken en te vertrouwen op onze opgebouwde know-how, creativiteit en performante systemen slagen we er zelfs in om soms het onmogelijke mogelijk te maken.

In de magazijnen zijn tientallen heftrucks druk in de weer. Aan onze laadkades is het een komen en gaan van internationale chauffeurs. Ons services en financieel team zorgen voor de nodige documenten, administratieve opvolging en cijfers zodat correcte rapportering kinderspel lijkt. Ook onze sales, IT-collega’s en andere collega’s spelen een actieve rol bij het huidig en toekomstig succes van ons bedrijf.

Mensenwerk doet de wereld draaien

Lijkt Hamann International Logistics het centrum van de wereld waarbij alle mogelijke transportstromen feilloos gecombineerd, gecoördineerd en georganiseerd worden? Ja! Maar hoewel we de modernste technologische middelen gebruiken, dit is mensenwerk. Mensen maken het verschil. Help je mee om onze wereld te laten draaien? Welkom!

GEZOCHT: DENKERS, BEDENKERS EN DOENERS

Waar ben jij goed in? Steek je graag de handen uit de mouwen? Of ben je sterk in plannen en organiseren? Is jouw klantgerichtheid jouw troef?  Of eerder jouw analytische geest? Maak jij het verschil als -al dan niet- ervaren sales? Bij Hamann International Logistics zijn mensen met passie en goesting welkom, zowel starters als mensen met ervaring.

Ontwikkel je talent, bouw je carrière uit

Natuurlijk kom je bij ons werken omdat het hier tof is. Maar ook:

  • Je krijgt een salaris dat er mag zijn.
  • Je scherpt je kennis en vaardigheden aan door on-the-job training, opleiding & coaching.
  • Je krijgt kansen om zowel verticaal als horizontaal te evolueren, als je dit wenst. Waarom? Omdat we weten dat onze mensen de beste zijn.

Openstaande vacatures

Forwarder
Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen. Je plant deze in en je communiceert dit naar de klant. Door jouw ervaring en inzicht slaag je erin vaak ingewikkelde logistieke processen vlot te laten verlopen, waardoor de goederen de plaats van bestemming bereiken binnen de afgesproken tijd én prijs. Je onderhandelt je prijzen zowel bij klanten als leveranciers, gebaseerd op een correcte aan- en verkooppolitiek.
Lees meer 

Payroll Expert / HR Business Partner

Als Payroll Expert – Je staat zelfstandig in voor een correct payrollbeheer en de uitvoering van de personeelsadministratie voor onze medewerkers (bedienden & arbeiders).

Als HR Business Partner – Als SPOC sta je in voor het informeren & opnemen van HR gerelateerde vragen uit de business door een actieve aanwezigheid op de vloer (magazijnmedewerkers & chauffeurs)
Lees meer 

Regional Sales Manager (regio Antwerpen – Limburg)
Samen met jouw collega’s van het commerciële team slaag je erin om de bestaande klantenportefeuille van Hamann International Logistics verder uit te breiden.  Door actieve prospectie en het aanspreken van jouw reeds opgebouwd netwerk open je deuren bij bedrijven en ben je op de hoogte van interessante projecten die leiden tot nieuwe klanten en geslaagde deals.
Lees meer 

Heftruckbestuurder 2pl
Binnen ons overslagmagazijn kom je terecht in een team dat instaat voor het verplaatsen, stapelen, ontstapelen, het laden en lossen van goederen met behulp van een heftruck.
Lees meer 

Transportplanner Binnenlandse Distributie
Efficiënt plannen en opvolgens van afhaal- en leveropdrachten, contacteren van onderaannemers, verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten.
Lees meer 

Vragen? Wij hebben de antwoorden.

Aarzel niet om contact op te nemen.

Contact