Word jij onze nieuwe Hamann-speler?

Getriggerd door (logistieke) uitdagingen? Op zoek naar een ‘work hard, play hard’ dynamische omgeving, waarbij mensen (klanten, collega’s, leveranciers) centraal staan? Wees welkom!

Hoe laten we onze klanten scoren? Door hun logistieke activiteiten optimaal te coördineren en te laten uitvoeren via betrouwbare partners. Door geëngageerd naar oplossingen te zoeken en te vertrouwen op onze opgebouwde know-how, creativiteit en performante systemen slagen we er zelfs in om soms het onmogelijke mogelijk te maken.

In de magazijnen zijn tientallen heftrucks druk in de weer. Aan onze laadkades is het een komen en gaan van internationale chauffeurs. Ons services en financieel team zorgen voor de nodige documenten, administratieve opvolging en cijfers zodat correcte rapportering kinderspel lijkt. Ook onze sales, IT-collega’s en andere collega’s spelen een actieve rol bij het huidig en toekomstig succes van ons bedrijf.

Mensenwerk doet de wereld draaien

Lijkt Hamann International Logistics het centrum van de wereld waarbij alle mogelijke transportstromen feilloos gecombineerd, gecoördineerd en georganiseerd worden? Ja! Maar hoewel we de modernste technologische middelen gebruiken, dit is mensenwerk. Mensen maken het verschil. Help je mee om onze wereld te laten draaien? Welkom!

GEZOCHT: DENKERS, BEDENKERS EN DOENERS

Waar ben jij goed in? Steek je graag de handen uit de mouwen? Of ben je sterk in plannen en organiseren? Is jouw klantgerichtheid jouw troef?  Of eerder jouw analytische geest? Maak jij het verschil als -al dan niet- ervaren sales? Bij Hamann International Logistics zijn mensen met passie en goesting welkom, zowel starters als mensen met ervaring.

Ontwikkel je talent, bouw je carrière uit

Natuurlijk kom je bij ons werken omdat het hier tof is. Maar ook:

  • Je krijgt een salaris dat er mag zijn.
  • Je scherpt je kennis en vaardigheden aan door on-the-job training, opleiding & coaching.
  • Je krijgt kansen om zowel verticaal als horizontaal te evolueren, als je dit wenst. Waarom? Omdat we weten dat onze mensen de beste zijn.

Openstaande vacatures

Transportplanner Binnenlandse Distributie (m/v/x ) (3 shiften – afwisselend vroege / late en dagploeg)
Planningsactiviteiten: verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten, het efficiënt plannen en opvolgen van afhaal- en leveropdrachten, contacteren van onderaannemers, …
Lees meer 

Forwarders (m/v/x )
Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen.
Lees meer 

Transport / Import Administrator (m/v/x )
Behandelen van alle import-expeditiedossiers (inkomende, uitgaande en doorvoerzendingen).
Lees meer 

Customs Lead (m/v/x ) (senior douanedeclarant)
Als Customs Lead ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van douanedossiers met betrekking tot import, export, doorvoer, opslag en accijnzen.  Je leidt het team van enthousiaste douanedeclaranten en coördineert onze douaneactiviteiten.
Lees meer 

Medewerker Pallettenbeheer (m/v/x )
Als Medewerker Pallettenbeheer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en beheren van
palletten-aantallen.
Lees meer 

Forwarder Projecten (m/v/x )
Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen.  Je plant deze in en communiceert dit naar de klant.
Lees meer 

Forwarder Zuid-Europa (m/v/x )
Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen.  Door jouw ervarding en inzicht slaag je erin vaak ingewikkelde logistieke processen vlot te laten verlopen.
Lees meer 

Forwarder Automotive (m/v/x )
Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen.  Je plant deze in en je communiceert dit naar de klant.
Lees meer 

QHSE Administrator (m/v/x )
Je ondersteunt onze QHSE Manager bij de administratieve uitwerking en praktische opvolging van projecten in de verschillende domeinen van kwaliteit, milieu en veiligheid.
Lees meer 

Voor onze vestiging in NL-VENLO zoeken wij een Operationele én Commerciële Forwarder (m/v/x)
Binnen ons ervaren team van Forwarders combineer je commerciële en operationele activiteiten.
In dialoog met gesprekspartners (bestaande en potentiële klanten) stel je onze geïntegreerde dienstverlening voor en reik je creatieve oplossingen aan. Je beantwoordt commerciële vragen (en tenders), communiceert een correcte prijszetting en onderhandelt -in samenspraak met de Branch Manager- klantencontracten.
Lees meer 

Vragen? Wij hebben de antwoorden.

Aarzel niet om contact op te nemen.

Contact