3PL Projecten

Hamann biedt haar klanten een volledige waaier aan diensten aan en is hierdoor zeer goed geplaatst om als 3PL voor producenten op te treden. Als 3PL voeren wij alle opdrachten uit binnen onze eigen organisatie, ongeacht welke transportmodus door de klant gewenst wordt, en verzorgen alle communicatie met de toeleveranciers, met de eindklant, met de laadplaats, met de losplaats, enz. Hamann staat in voor de volledige logistieke flow, zoekt hiervoor de juiste partners en kan dit aan competitieve prijzen. Ook de volledige administratie neemt Hamann voor haar rekening; van orderbevestiging tot levering en facturatie. Hierdoor kan de klant zich concentreren op hun kernactiviteit. Hamann is als 3PL actief in de automotive sector, in de textiel sector, in de voeding, enz.

4PL Projecten

Wenst u als klant de volledige administratie mbt het organiseren van transport en logistiek uit te besteden? Dat kan! Hamann biedt diensten aan als Control Tower aan verschillende klanten. Hamann gaat samen met de klant op zoek naar de geschikte partners voor de logistiek van de klant, de klant duidt uiteindelijk de partners waarmee samengewerkt wordt aan, en Hamann verzorgt de opdrachtverwerking naar die partners, de opvolging van de diensten, evenals het meten van de performance van deze partners, en waar nodig het corrigeren ervan.

Project Management

Hamann International Logistics bedenkt, bestudeert, ontwerpt en realiseert voor zijn klanten opdrachten op maat. De uitwerking kan in Wetteren of bij de klant gebeuren. In dit hele traject neemt Hamann International Logistics de voorstudie, opstart, implementatie, uitvoering en opvolging op zich.

Vragen? Wij hebben de antwoorden.

Aarzel niet om contact op te nemen.

Contact