Hamann International Logistics opnieuw genomineerd voor Trends Gazellen

De afgelopen weken werden per provincie de Trends Gazellen 2024 bekendgemaakt. Hamann International Logistics werd voor de 10e keer in 12 jaar tijd genomineerd in de categorie van Grote Bedrijven in de provincie Oost-Vlaanderen.

De waardering en de ranking van de Trends Gazellen gebeurt op basis van de evolutie van de cashflow, de groei van het personeelsbestand en de toegevoegde waarde over een periode van 5 jaar (2018 tot 2022).

We zijn trots dit certificaat opnieuw in ontvangst te mogen nemen. Wij blijven constant ons verhaal schrijven binnen de sector van logistiek en transport en daarmee maken we het verschil, zowel in Oost-Vlaanderen als ver buiten de grenzen. Op die manier hopen we volgend jaar onze 11e nominatie te mogen vieren.