Hamann op de Transport & Logistics beurs in Antwerp Expo!

Hamann op de Transport & Logistics beurs in Antwerp Expo!

Van 17 tot 19 oktober kan je Hamann International Logistics vinden op Transport & Logistics beurs, dé logistieke en transportbeurs die doorgaat in Antwerp Expo.

Deelnemen aan dit tweejaarlijks event biedt ons de gelegenheid om jou (opnieuw) te ontmoeten, de nieuwste ontwikkelingen en innovaties te presenteren & waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden te delen. Als toegewijde partner in logistieke oplossingen streven we er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Tijdens de beurs zullen onze commerciële collega’s aanwezig zijn om jou te ontmoeten, jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van informatie over hoe Hamann International Logistics logistieke uitdagingen kan aanpakken. Je kan ons vinden op stand nummer 4.007 in Antwerp Expo. Wij nodigen jou van harte uit om onze beursstand te bezoeken en met ons in gesprek te gaan!

Registreer hier.

Als je graag vooraf een afspraak maakt met een commerciële collega, aarzel dan niet om ons te contacteren via onze sales.

Wij geven graag ook nog volgende praktische info mee:

Openingsuren

  • Dinsdag 17/10/2023: 10u00 – 19u00
  • Woensdag 18/10/2023: 10u00 – 20u00
  • Donderdag 19/10/2023: 10u00 – 17u00

Adres
Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
Bereikbaarheid & Parking

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Transport & Logistics Beurs in Antwerp Expo!

Hamann International Logistics NV