Extra opslagcapaciteit door nieuw logistiek- en distributiemagazijn te Merelbeke.

Om onze constante groei verder te onderbouwen en om voor onze klanten en onszelf nieuwe mogelijkheden te creëren, heeft HIL besloten een bijkomend logistiek en distributiemagazijn in te richten in Merelbeke.  Hierdoor beschikken wij in totaal over 22.650 m² magazijnruimte.

Bent u op zoek naar extra opslagruimte?  Dan bent u bij Hamann International Logistics nv aan het juiste adres.  Gezien onze centrale ligging in Oost-Vlaanderen, vlakbij belangrijke verkeersknooppunten, is een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd.

Wij beschikken over de nieuwste logistieke systemen en kunnen onze klanten een waaier aan magazijnactiviteiten aanbieden zoals kitting en dekitting, sorteren, labelen, orderpicking, herverpakken, foliën en palletiseren.

Naast deze activiteiten ter plaatse, kan u bij Hamann International Logistics nv ook steeds terecht voor een uitgebreid logistiek advies.  Wij bekijken hoe u kan besparen in uw logistieke keten en wat er efficiënter kan.  Wij zoeken samen met u naar een gepaste logistieke oplossing die voor beide partijen interessant is.

Is er nood aan extra opslagruimte en wenst u meer informatie, aarzel niet ons te contacteren.  Wij nemen de importen naar en de uitgaande zendingen vanuit het magazijn graag voor onze rekening, zowel nationaal als internationaal.

Wij helpen u graag verder!