Trends Gazellen 2022

Gisterenavond vond de bekendmaking plaats van de genomineerden als Trend Gazelle Oost-Vlaanderen.  Voor de negende maal in elf jaar is Hamann bij de winnaars in de categorie snelst groeiende bedrijven bij de Grote Ondernemingen.

Het certificaat dat wij hiervoor ontvingen kunnen wij met fierheid meenemen en inkaderen.

De waardering gebeurt vooral op basis van de evolutie van de cashflow, het personeelsbestand als van de toegevoegde waarde zowel in absolute als in procentuele termen en dit over de periode 2017 tot 2021.

De 100 grootste bedrijven met de beste scores mogen zich Grote Gazelle noemen. 

Deze erkenning bevestigt dat ons bedrijf een vaste waarde is en blijft in Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten.  Het verstevigt ook onze reputatie als gezond, betrouwbaar en vooruitstrevend bedrijf binnen en buiten onze sector.