Veiling wedstrijdshirts KAA Gent – Flora Tallin

KAA Gent – Veiling wedstrijdshirts KAA Gent – Flora Tallinn

De shirts die donderdag 9/12 gedragen worden tijdens de UEFA Conference League wedstrijd KAA Gent – FC Flora Tallinn worden in het kader van ‘De Armste Week’ geveild ten voordele van het Gentse Solidariteitsfonds.

Het Gents Solidariteitsfonds is een initiatief van 12 Gentse basiswerkingen. Zij zijn actief op de frontlinie van wat er zich aan de onderkant van onze samenleving afspeelt. Met het geld dat tijdens De Armste Week wordt ingezameld, betaalt het Gents Solidariteitsfonds voedsel, medicijnen, kledij, achterstallige huur en kosten voor mensen die het moeilijk hebben. Het Gents Solidariteitsfonds werkt zo preventief om dak- en thuisloosheid in Gent te bestrijden.

De KAA Gent Foundation veilt vanaf de aftrap van de wedstrijd de shirts van alle spelers die op het wedstrijdblad staan. Alle shirts worden persoonlijk gesigneerd en ongewassen aangeboden op de veilingsite matchwornshirt.com. De veiling loopt af op zondag 12 december 2021 om 15:00.

Klik hier voor meer praktische info over deze veiling.